xComfort Water Guard Universal – Den ultimative vannstopp løsningen

Vannskader er en av de vanligste årsakene til skader på hus og hjem. I Norge er det hvert år over 100 000 vannskader, med en gjennomsnittlig skadekostnad på 100 000 kroner.

Introduksjon til xComfort Water Guard Universal

Opplev fremtidens vannsikkerhet med xComfort Water Guard Universal! Denne robuste og smarte løsningen er designet for å integreres sømløst i ditt hjem og gi fullstendig kontroll over vanntilførselen.

Fleksibel Installasjon

Vår universalmodell passer enhver bolig – velg mellom skjult innfelt installasjon eller en åpen påveggsinstallasjon. Med en størrelse på 55x55mm er den både diskret og effektiv.

Avanserte Funksjoner

Utstyrt med en universell 230V nettforsynt løsning og xComfort RF, tilbyr Water Guard Universal en kablet sensorinngang og en kraftig 100W styreutgang. Styr automatisk 230V motorventiler/magnetventiler for optimal vanntilførselskontroll.

Allsidige Bruksområder

Perfekt for enhver del av boligen – fra kjøkkenet til det tekniske rommet. Overvåk vannlekkasjer med vår avanserte sensorteknologi og beskytt ditt hjem mot vannskader.

Hva Følger Med?

Inkludert i pakken: Water Guard-modul med LED-indikator og sirene, 3000m sensortape, koblingsboks, Hirschmann-plugg, og mer. Alt du trenger for en fullstendig installasjon og betjening.

Sertifisering og Sikkerhet

Sikkerheten er bekreftet av OVE og TÜV, med ytterligere teknisk godkjenning fra SINTEF. Testet med Danfoss ECO Brass magnetventiler for pålitelig og trygg drift.

Utvidelsesmuligheter

Ta ditt vannsikkerhetssystem til neste nivå med tilleggsutstyr som T-splitkabler, trådløse brytere, xComfort Bridge for app-styring, og mer. Gjør Water Guard til en del av en komplett smarthusløsning fra Eaton xComfort!

Bestill xComfort Water Guard Universal i dag og ta et skritt mot en tryggere og smartere bolig!

Bestill din vannstopp i dag!

Sikre hjemmet ditt mot vannlekkasjer har aldri vært enklere.

Kontakt oss

Sertifikater

Samarbeidspartnere