Vi er LYN Elektro AS

- En komplett elektro installatør

Lang fartstid i de ulike delene av bransjen gjør oss i dag til en komplett leverandør av elektrikertjenester. 

LYN Elektro ble stiftet i 2011 og bedriften består i dag av mer enn 70 ansatte. Vi har kontor både på Grålum i Sarpsborg og på Vesterøy- Hvaler.

Våre kjerneområder er elektroinstallasjon, energimontasje, fiber, bredbånd, sikkerhet og kursvirksomhet.

Vi har blant annet spesialisert oss på levering av ladestasjoner for el-biler samt varmepumper for effektiv og lønnsom oppvarming av hus.

Som medlem av Norges Elektroentreprenørforbund (NELFO) og elektrikerkjeden Norgeseliten er vi konkurransedyktige gjennom de fordeler dette samarbeidet gir oss.

Kvalitet og kunnskap

Vår visjon er å levere tjenester av høy kvalitet hvor kunder og ansatte til enhver tid er i fokus. Våre viktigste verdier er kvalitet, kunnskap og pålitelighet.

Vi tar på oss alle typer større eller mindre oppdrag for både private, privat næringsliv og det offentlige.

Våre elektrotjenester omfatter alt fra nye anlegg, rehabilitering, hus og hytter, bad og kjøkken, service og vedlikehold, internkontroll, service og vedlikeholdsavtaler, bolig-sjekker, solcelleanlegg, energilagring, el-bil lading, varmepumper, hytte pumpe-stasjoner, smarthus/KNX, termografering, brann og tyveri, adgangs-kontroll, kameraovervåkning, velferdsteknologi, energimerking m.m.

Vi arrangerer også kurs og opplæring innen el-fag og sikkerhet. Det legges stor vekt på gode holdninger, bedriftskultur og elsikkerhet i alle våre kurs.

Vi er også godkjent av Norsk Varmepumpeforening (NOVAP). Det betyr at vi har faglig kvalifisert personell og lovpålagte sertifiseringer. Vi har også kapasitet til å gjennomføre oppdrag på en forsvarlig måte, og vi sørger for at du som kunde får nødvendig dokumentasjon og opplæring.

På Varmepumpeforeningens side varmepumpeinfo.no finner du nøytral og nyttig informasjon om varmepumper.

5 - års jubileum ble feiret i 2016.

Etter våre fem første driftsår markerte vi den viktige milepælen i LYN Elektro´s historie med å invitere ansatte, kunder og leverandører til stor jubileumsfest – se mer om oss i filmen under.

Vi er Lyn Elektro

Kontakt oss

Klikk her for å kontakte oss.

Kontakt oss

Sertifikater

Samarbeidspartnere