Sollceller - gjør en klok investering, skaff deg solcellepanel

Spar energi og penger med solceller

Din Solcellepartner i Østfold

Enova finansierer deler av investeringen din!

LYN Elektro leverer skreddersydde solcelleanlegg av fagfolk. Vi tilbyr både integrerte solceller, solcelleanlegg på flate tak,
energilagring og annen tilbehør. Våre solcellepaneler er av høy kvalitet og kan leveres til både av privat- og bedriftsmarkedet.
Med solceller kan du produsere miljøvennlig og fornybar energi og ikke minst spare penger!

LYN Elektro monterer både innfelte og vanlige paneler, slik at du kan forsyne husstanden din med bærekraftig og kostnadsfri energi!
Med erfaring som strekker seg over et helt tiår, har vi den ekspertisen du ser etter, når du skal gjøre en klok investering for din bolig!
Autoriserte og dyktige fagfolk sørger for å gi deg den optimale installasjonen av solcellepanel, av høyeste kvalitet.
Solen har gitt oss mennesker ren energi i millioner av år, og nå kan du faktisk innhøste den og bruke solstrålene til å holde boligen din varm på vinterstid, og vel så det!

Kontakt oss i dag for starte strømsparingen!

Legg skyhøye strømregninger bak deg, og spar strøm

Det er ikke til å stikke under en stol at strømprisene det siste året har vært aggressive, både på humøret og økonomien. Heldigvis finnes det tiltak og investeringer man kan benytte seg av for å mildne de skyhøye regningene som havner i postkassen hver måned. 

Vi snakker ikke om å skru av lyset når man er ferdig på badet, eller å begrense seg til å kun dusje i to minutter. Vi snakker om å gjøre en investering, som ruster både deg og din bolig for hva fremtiden har å bringe. 

Med selvstendig forsyning av strøm, anslår eksperter at man kan spare inn hele summen av installasjonen på bare 10 – 15 år! Med tanke på at anlegget i tillegg har en garantert levetid på oppimot 30 år, kan man da si at man får to anlegg for prisen av ett? 

I tillegg ser man at boligens verdi øker med omtrent det samme som investeringen koster. Ergo, sånn helt teoretisk, så koster det faktisk ingenting å installere solceller, når man først har midler til å investere. 

Enova finansierer deler av investeringen din!

Siden 2016 har Enova faktisk gitt økonomisk støtte til private og offentlige bygg som har gjort kloke og energivennlige tiltak for en mer bærekraftig fremtid, for både lommeboka di, og for klima.
Støtten dekker alt fra helårsboliger og offentlige bygg, til fritidsbolig. Man har som boligeier rett og slett rett på å få tilbakebetalt deler av din investering, dersom den bidrar til en energibesparende fremtid. Da ser plutselig ikke den prislappen så utrolig høy ut alikevel?
Man kan faktisk få helt opptil 47.500 kroner i støtte fra Enovatilskuddet, dersom man velger å investere i produksjon av egen elektrisitet! 

Vi gir deg muligheter 

Vi gjør det mulig å utnytte solen til mer enn bare en unnskyldning for å kjøpe seg nye solbriller, vi kan nemlig hjelpe deg med å gjøre den om til strøm.
Og det, med sterk kompetanse i ryggen, slik at du kan spare strøm, ved hjelp av et kvalitetssikkert anlegg, levert i en fullstendig pakke.

Ta kontakt med oss i dag, så finner ved en løsning for deg og din bolig, og sparingen kan snart begynne! 

NYHET!

Montere solceller – råd og priser ta kontakt 

Totalleverandør av solcelleanlegg for privat og bedrift

Kontakt oss

Sertifikater

Samarbeidspartnere