StrømKontroll

Spar energi og penger med Strømkontroll fra FutureHome

Spar energi og penger med Strømkontroll fra FutureHome

Ved å søke støtte fra Enova vil du kunne få tilbake 35% på investeringen din, opp til Kr 10000,- I tillegg til at du sparer flere tusen i året

Kampanje pris fra kr. 9.350,-  inkl. montering

StrømKontroll™ er den komplette pakken som lar deg få full oversikt og kontroll over strømforbruket i hjemmet ditt.
Ved å justere på de største lastene, som varme og varmtvannsbereder, kan du forminske strømregningen med flere tusen.

StrømKontroll™ gir deg oversikt og kontroll over to av de store lastene i hjemmet ditt, varmtvannsberederen og gulvvarmen. For å redusere strømregningen mest effektivt er det viktig både å redusere strømforbruket i de dyre timene av døgnet samt fordele strømforbruket over flere timer. På denne måten reduserer du ikke bare strømprisen du betaler, men også nettleien.

Med StrømKontroll™ fra Futurehome reduserer du strømforbruket ditt med flere tusen kroner i året. I tillegg kan du få 35% av investeringen tilbake fra Enova.
Kontakt oss for å komme i gang! Les mer her

Pakken inneholder:

Smarthub 2
Futurehome Smarthub 2, hjertet i smarthjemmet og er basert på Z-Wave og Zigbee. Smarthub 2 kobles til ditt hjemmenett, kjører Futurehome programvare og samler smartenheter i ett system. For å installere og bruke Smarthub 2 må du bruke Futurehome app’en som kan lastes ned gratis i Apple App Store og Google Play. En fullstendig liste over smarte enheter som støttes i Futurehome finner du på products.futurehome.io.

HAN-sensor
HAN-sensoren måler strømforbruket ditt i sanntid, samtidig som den gir historiske data. Husk å ringe nettselskapet for å åpne HAN-porten før installasjon

Termostat
Termostaten lar deg styre varmen fra selve termostaten samt fra appen. Med et flott design som passer rett i norske veggbokser. Termostaten hjelper deg å styre varmen på en smart måte.

16A relé
Med 16A relé kan du enkelt styre varmtvannsberederen din slik at den ikke varmer opp vannet når det er dyrest strøm. Reléet kan også brukes til brytere eller lignende.

Funksjonalitet
Full informasjon om ENOVA støtte for smart strømstyring finner du her på ENOVA sine hjemmeside. Dokumentasjon på system og produkter lastes ned under dokumentasjon på produktsiden til Strømsparepakken.
Du vil også trenge en spesifisert faktura fra installatør.

Her er prosessen:

01. Bestill en installasjon
Bestill en installasjon her eller kontakt din lokale elektriker. Du vil så kontaktes for å sette opp en installasjon slik at du kan komme i gang med StrømKontroll™.

02. Få alt installert av en elektriker fra LYN Elektro
StrømKontroll™ installeres av en elektriker og du vil kunne spare strøm fra første stund. Få med faktura fra oss, både for StrømKontroll™ og for arbeidet, slik at du senere kan søke om støtte fra Enova.

03. Spar strøm og penger
Når du har fått StrømKontroll™ installert begynner systemet med å justere forbruket slik at strømmen blir brukt mer effektivt. Slik sparer du både strøm og penger.

04. Få Enovastøtte
Ved å søke støtte fra Enova vil du få tilbake 35% på investeringen din, opptil 10 000kr, i tillegg til at du kan spare flere tusen i året på strømregningen.

TILBUD

Bestill installasjon

Spar strøm og penger med StrømKontroll™ fra Futurehome!

Kontakt oss

Sertifikater

Samarbeidspartnere