Futurehome Charge

En strømsmart, trygg og fremtidsrettet lader - Vi ønsker å gi deg full kontroll over ditt strømforbruk. Derfor ser vi på helheten i hvordan alt av energi i hjemmet henger sammen. Med Futurehome Charge og vårt strømstyringssystem kan du styre din elbillading etter strømpriser og effekttopper for å redusere strømutgiftene, og justere forbruket med last- og fasebalansering for å lade hurtig uten at noen sikringer går.

Alt fungerer sammen

Futurehome charge er en strømsmart, trygg og fremtidsrettet elbillader som sammen med dine andre smarte produkter gir deg full kontroll på ditt strømforbruk.
Du trenger kun å koble til bilen, så balanseres forbruket automatisk slik at det bare brukes strøm når det trengs. På denne måten sparer du på strømmen hver eneste dag.

  • Installasjon
  • Støtter Wifi, Zigbee og Bluetooth
  • Alle funksjoner for lader, pluss
  • Smarthub II, HAN-Sensor og Relé for styring av varmtvannsbereder inkludert
  • Smarthus funksjoner
  • Smart strømstyring
  • Klargjort for styring av husets oppvarming
  • Tilfredsstiller Enovas krav for 35% subsidie

Trygg lading

Futurehome Charge er en trygg og funksjonsrik elbillader som er designet for nordiske forhold. Den er utviklet i samsvar med Europeiske standarder i samarbeid med bransjeeksperter, testet og sertifisert av det anerkjente sertifiseringsorganet TÜV Rheinland.

Futurehome Charge er laget med banebrytende teknologi og er utstyrt med en rekke sikkerhetsfunksjoner og sensorer for å sikre trygg lading. Du kan være sikker på at Futurehome Charge tar vare på din sikkerhet. Hver dag.

Futurehome Smart Charging gjør strømstyringen enda bedre

Med Futurehome Smart Charging tilbys et intelligent strømstyringssystem som gir deg oversikt og kontroll over de store energilastene i hjemmet ditt.

For å redusere strømregningen mest effektivt, er det viktig å både redusere strømforbruket i de dyreste timene av døgnet og å fordele strømforbruket over flere timer. På den måten reduserer du ikke bare strømprisen du betaler, men også nettleien.

Slik får du smart, effektiv og sikker lading tilpasset elbillen og ditt energibehov i husholdningen.

Sertifikater

Samarbeidspartnere