Medlem av Norgeseliten logo

  1. Hjem
  2. Varmepumper
  3. Klimaekspertene
  4. Icebreaker varmepumper
  1. Hjem
  2. Varmepumper
  3. Klimaekspertene
  4. Icebreaker varmepumper
banner_trygghet_lynelektro.png

Varmepumper bygd for nordisk klima med tilbehør som gir dokumentert bedre effekt, høyere energibesparelser og lengre levetid. 

 
eco_7.png
- Kjøper du varmepumpe som er en del av vårt Icebreaker sortiment kan du være trygg på at du får et produkt som vil prestere like bra som når det var nytt i flere år fremover. 
 
Gjennomsnittlig har hver enkelt installatør i Klimaekspertene jobbet med varmepumpe og inneklimaløsninger i 12 år. Vi brenner for faget og vet at en god installasjon spiller en like viktig rolle som selve varmepumpa vi leverer - om ikke mer.  

 

ICEBREAKER Premium

Toppmodellenpremium_pris_head_med_trygghet_.png

Icebreaker Premium er trolig den råeste varmepumpen lagd for nordisk klima noensinne! Premium er energieffektiv og pålitelig ved utendørstemperaturer helt ned til -35°C. På grunn av varmekapasitet, behagelig kjøling og det unike anti korrosjonsbelegget Bluefin vil varmepumpen gi jevn varme hele året uavhengig av klimaet der du bor.

Hos oss er befaring alltid gratis og uforpliktende! 
Klimaeksperten i LYN Elekro gir deg profesjonell veiledning og gode råd når det kommer til hvilken modell som dekker boligen din best. Etter befaring vil du motta et uforpliktende tilbud på varmepumpen. 
 
tilbehør_eco3.png
ICEBREAKER Premium får du ferdig montert inkl. tilbehør til kroner 25 990,- ink.mva
 
 
 
Ta kontakt med oss her.
 
 

 

Icebreaker tilbehør

Alltid mer på kjøpet enn "bare" en varmepumpe ved kjøp av varmepumpe i vårt Icebreaker sortiment. Ved kjøp av Icebreaker varmepumpe får du med tilbehør til en samlet verdi av kr 7 868,-

Hvilket utstyr som brukes under montering og hvilke tiltak man gjør etter at varmepumpa er satt opp spiller en stor rolle for om produktet presterer slik det skal og ikke begynner å levere dårligere etter en periodes bruk. Spesielt er dette viktig å ta med i betraktning i vårt norske robuste og varierte klima.

 
 

....Psst! Nå får du 7 års garantert trygghet når du handler varmepumpe hos oss!

7 års garantert trygghet gir deg erstatning ved uforutsette hendelser og maskinskade for år 6 og 7. 
Under hele perioden på 7 år gir trygghets garantien erstatning for skader ved lynnedslag, storm og snøstorm! 
 
 
  

logoNY2.png

 
 
 
 

This site uses cookies. For more information click here.