Medlem av Norgeseliten logo

  1. Hjem
  2. Varmepumper
  3. Panasonic ICEBREAKER Floor 6.2
  1. Hjem
  2. Varmepumper
  3. Panasonic ICEBREAKER Floor 6.2

Panasonic ICEBREAKER Floor 6.2

Gulvmodell bygget for norden i et smart design. Det smidige designet gjør Floor lett å plassere, den kan bygges helt/delvis inn i vegg eller plasseres hvor panelovnen tidligere sto.

27.990,-

Buy

Gulvmodell bygget for norden i et smart design

Icebreaker Floor er en moderne varmepumpe som gir behagelig varme ned til -25 grader.

Det smidige designet gjør Floor lett å plassere, den kan bygges helt/delvis inn i vegg eller plasseres hvor panelovnen tidligere sto. Det innebygde Nanoe X luftrensesystemet, sammen med avansert Inverter+ teknologi vil gi deg god komfort året rundt.

Hos oss er befaring alltid gratis og uforpliktende! 

Vi gir deg profesjonell veiledning og gode råd når det kommer til hvilken modell som dekker boligen din best. Etter befaring vil du motta et uforpliktende tilbud på varmepumpen. 

Trygghet i en NOVAP godkjent forhandler i Klimaekspertene

LYN Elektro AS er sertifisert forhandler av varmepumper i Klimaekspertene etter å ha gjennomgått kursing innad i vår kjede samt at de er godkjent av Norsk Varmepumpeforening (NOVAP). Det betyr at de har F-GASS sertifisert personell med lovpålagt sertifisering og kompetanse som sørger for at kunder får nødvendig dokumentasjon og opplæring.

LYN Elektro leverer og utfører service på varmepumpe i områdene Fredrikstad, Råde, Hvaler, Sarpsborg, Halden, Aremark, Askim, Spydeberg, Skiptvet. Hobøl, Eidsberg, Trøgstad, Marker, Eidsberg, Rakkestad. 

Ta kontakt for en hyggelig varmepumpe prat!

Din trygghet - vårt ansvar

På våre nettsider i Klimaekspertene kan du lese mer om Toppmodellen - Icebreaker Floor

 

klimaekspertene_logo_grønn.png

This site uses cookies. For more information click here.