Medlem av Norgeseliten logo

  1. Hjem
  2. Varmepumper
  3. Panasonic ICEBREAKER Eco 7.3
  1. Hjem
  2. Varmepumper
  3. Panasonic ICEBREAKER Eco 7.3

Panasonic ICEBREAKER Eco 7.3

Icebreaker Eco 7.3 er den med høyest varme og kjøle kapasitet av Eco modellene. Altså passer Eco like godt inn i leiligheten,

23.990,-

Buy

Mest for pengene med Eco

Icebreaker Eco 7.3 er den med høyest varme og kjøle kapasitet av Eco modellene. Altså passer Eco like godt inn i leiligheten, eneboligen og til sommerstua og kan enkelt tilpasses akkurat din boligs behov! Med behagelig vedlikeholdsvarme sørger Eco for jevne temperaturer året rundt og varmepumpen passer derfor like godt til oppvarming om vinteren som til kjøling om sommeren.

Hos oss er befaring alltid gratis og uforpliktende! 

Vi gir deg profesjonell veiledning og gode råd når det kommer til hvilken modell som dekker boligen din best. Etter befaring vil du motta et uforpliktende tilbud på varmepumpen. 

Trygghet i en NOVAP godkjent forhandler i Klimaekspertene

LYN Elektro AS er sertifisert forhandler av varmepumper i Klimaekspertene etter å ha gjennomgått kursing innad i vår kjede samt at de er godkjent av Norsk Varmepumpeforening (NOVAP). Det betyr at de har F-GASS sertifisert personell med lovpålagt sertifisering og kompetanse som sørger for at kunder får nødvendig dokumentasjon og opplæring.

LYN Elektro leverer og utfører service på varmepumpe i områdene Fredrikstad, Råde, Hvaler, Sarpsborg, Halden, Aremark, Askim, Spydeberg, Skiptvet. Hobøl, Eidsberg, Trøgstad, Marker, Eidsberg, Rakkestad. 

Ta kontakt for en hyggelig varmepumpe prat!

Din trygghet - vårt ansvar

På våre nettsider i Klimaekspertene kan du lese mer om Toppmodellen - Icebreaker Eco

 

klimaekspertene_logo_grønn.png

This site uses cookies. For more information click here.