Medlem av Norgeseliten logo

  1. Hjem
  2. Elektromateriell
  3. ASA INTERNATIONAL - VersaTurn
  1. Hjem
  2. Elektromateriell
  3. ASA INTERNATIONAL - VersaTurn

ASA INTERNATIONAL - VersaTurn

ASA INTERNATIONAL - VersaTurn 3.0 med 3 stikk og 2 USB hurtiglader - IP 44 - HVIT HØYGLANS

5.900,-

Buy

Beskrivelse: 
• Total dybde på 100,25mm, Bredde: 102mm
• Farger: Svart, Hvit eller Rustfritt stål. 
• Kan bygges som man selv ønsker (for eksempel: 4 stikk, 3 Stikk + 2 USB osv.). Kan konfigurasjons tilpasses ved forespørsel. 
• IP 44 
• En flat schuko støpsel er inkludert

Leveringstid: Hvis på lager1-3 dager, ellers etter ordrebekreftelse ved bestilling.

 

VersaTurn 3.0 er en integrert uttaksløsning, hvor uttakene roteres opp ved hjelp av en motor når man trykker på en knapp. Den registrerer ved hjelp av en laser om det sitter noen kontakter i eller om det står noe i veien, slik at motoren stopper dersom laserstrålen brytes. VersaTurn leveres i børstet aluminium, svart glass og hvitt glass. Det er lagt inn hurtigladere / fast charger USB, noe som gjør at den lader med 5 V, 2,15A pr USB uttak. Det vil si at om du har inni to USB samtidig vil ikke de miste noe effekt. det vil si at den lader dobbelt så raskt som en standard stikkontakt. Den kommer også med 4 stikkontakter. EKSKLUSIV - Egen touch sensor og roterende motor.

For å starte motoren er VersaTurn 3.0 utstyrt med en ny berøringssensor. De utførende finishene som er laget av glass eller stål, lar VersaTurn 3.0 være et godt designet produkt for alle rom. Sidelasersensoren registrerer tilstedeværelsen av plugger, og forhindrer utilsiktet lukking når den settes inn. Ved å trykke på knappen starter VersaTurn 3.0 rotasjonen assistert av elektrisk motor. Når fullført 180 graders rotasjon, viser VersaTurn 3.0 seg selv som strøm- og data-modulenhet. For å sikre den høyeste sikkerheten. VersaTurn 3.0 er utstyrt med et laserstyringssystem som hemmer lukkerotasjonen når stikkene er i eller i tilfelle hindringer oppstår.

Grunnlagt i 1975, har ASA alltid samarbeidet med de viktigste navnene i møbelindustrien ved å designe og produsere tilbehør. Hjul, kabelgater, uttrekkbare topper, kommoder, fleksible rør elementer, tastatur topper. Komponenter med høy merverdi: design, Ideer og utforming er de spesifikke feltene hvor man har alltid hovedfokuset, når vi arbeider med design og produksjon. Utseende på produkt er ikke den viktigste forutsetningen, men skal samsvare med funksjonalitet: Alle "ting" vi velger må vi også spørre oss om produktet er: Nyttig og funksjonelt. ASA International Group jobber med industriell design: å produsere komponenter til møbler, der en idé om skjønnhet og nyttighet er fint blandet sammen.

Her kan du laste ned datablad på produktet.

Montering kommer i tillegg

This site uses cookies. For more information click here.