Medlem av Norgeseliten logo

 1. Hjem
 2. Elektromateriell
 3. PowerUp smart el-søyle med touch-sensor
 1. Hjem
 2. Elektromateriell
 3. PowerUp smart el-søyle med touch-sensor

PowerUp smart el-søyle med touch-sensor

PowerUp smart el-søyle med touch-sensor - 2 stikk + 2 USB (4A) + Bluetooth høyaler + QI (2A) lader i lokk - Sort finish lokk / Sort innmat

6.400,-

Buy
 • Egen touch.sensor
 • Høy kvalitet - stål
 • Unikt Design
 • Størrelse av lokk: Ø113mm
 • Kant på lokk: 6mm 
 • Utskjæring: Ø100mm 
 • Dybde: 443mm 

Leveringstid: ca. 8-14 virkedager

PowerUp TOUCH Elektrisk el-søyle med touchsensor oser kvalitet og design. Den har et stramt og flott design i stainless steel som passer alle rom i en bolig og et kontorlandskap. Dette er en stømsøyle for fremtiden. PowerUp har en egen touch-sensorknapp som man holder inne et par sekunder for å aktivere produktet. Deretter toucher man på sensor-knappen og el-søylen bruker en egen innebygget motor for å heise opp lademoduler. Produktet er laget med slitesterke aluminiums lister rundt produktet og toppes med helstøpt stål og glass der touch-sensor sitter.

For å slå på produktet må man holde inne knappen på toppen i ca 3 sekunder til knappen begynner å lyse. Da er produktet aktivert og klar til å brukes. Alt styres via Touch-sensor knappen på toppen. Når produktet går opp og ned lyser det et hvitt LED lys på toppen som indikerer at produktet er i bevegelse. Denne el-søylen er fremtidens løsning og passer perfekt for deg som ønsker noe eksklusivt og spesielt til din bolig eller arbeidsplass.

Om man ikke ønsker å bruke alle uttak, kan man trykke på knappen å toppen når den er på vei opp eller ned og trykke igjen ved ønsket antall uttak.

Om du har stikkontaker i søylen og man kommer borti knappen, så har søylen er sikkerhetsmekanisme. Den stopper når den merker at den kommer borti en ledning på vei ned. Da vil den også justere seg litt opp for å gi ekstra plass. Søylen tas ned når den ikke er i bruk og gir et eksklusivt preg når den også er lukket. EL-søylen bygger bare 443mm og kan brukes i hull på mellom Ø100 mm – Ø105 mm. Du får velge fritt mellom sort & hvit innmat i el-søylen.

Her kan du laste ned datablad på produktet.

Montering kommer i tillegg

 

 

This site uses cookies. For more information click here.