Medlem av Norgeseliten logo

Corona 1.jpg

Coronavirus situasjonen.

Kjære kunde!

Vi benytter anledningen i denne spesielle tiden til å informere alle våre kunder og følgesvenner om at vi også ønsker å være spesielt samfunnsbevisste fremover.

Vi som jobber innenfor industri, service og håndverkerbransjen har et ansvar om å håndtere denne situasjonen på best mulig måte. Vi følger myndighetenes råd om hygiene og andre forhåndsregler for å redusere smittefaren. Dere som kunder skal føle dere trygge når våre elektrikere er på oppdrag hos dere. 

Våre ansatte har fått klare instrukser om hvordan de skal forholde seg til dette. God hygiene og fokus på hvilken rekkefølge man tar oppdrag er noen av punktene.

Dere vil bli ringt opp av elektriker før avtalt tidspunkt for oppdraget. Vi ønsker at dere varsler oss dersom noen i husstanden har symptomer som forkjølelse, feber osv. Og flytte avtaler til senere tidspunkt er bedre enn å utsette hverandre for smittespredning.  

Vi har valgt og ha litt mindre bemanning på vårt kontor en tid framover, men alle er tilgjengelig på telefon og e-post som tidligere.

Vi, som alle andre, følger spent med hvordan denne situasjonen utarter videre.

Vi vil, som vi alltid har hatt, ha døgnåpen vakttelefon (24/7) for å hjelpe alle som har akutt behov for elektriker. Vi er selvfølgelig også tilgjengelig for ordinære oppdrag og forespørsler.

 

Vi håper vi kan fortsette som før med de pålagte sikkerhetstiltakene som er anbefalt, slik at både dere kunder og våre elektrikere er sikre. Det er viktig for samfunnet nå å opprettholde driften hos de som kan. Denne dugnaden er den viktigste i vår tid.

Kontakt oss på 918 99 900, eller epost post@lynelektro.no

Ta vare på hverandre og vis hensyn!

 

Med vennlig hilsen oss i LYN Elektro AS

 

Her kan du laste ned hygieneplakaten "Vaner som forebygger smitte"

Klikk på bildet

 hygieneplakat_smitte_koronavirus.jpg

This site uses cookies. For more information click here.