Medlem av Norgeseliten logo

Kampanjetilbud på komfyrvakter

Tenk brann sikkerhet! - monter Komfyrvakt.Illustrasjonsfoto: Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB).

Komfyrvakt redder liv!

Hva er komfyrvakt?

En komfyrvakt beskytter liv og eiendom mot brann eller branntilløp dersom komfyren/platetoppen eller kjeler og stekepanner blir for varme, eller om tom plate blir glemt med varme på. (tørrkoking)

 

Komfyrvakten kobler inn – og hindrer brann.

Komfyrvakten består av en sensor og en strømbryter. Sensoren plasseres på veggen over komfyren og strømbryteren monteres bak komfyren inni kjøkkeninnredningen. Det er altså bare sensoren som er synlig når komfyrvakten er montert. Sensoren overvåker kokeplatene, hvis den oppdager fare for brann, utsløser den en alarm. Om ingen reagerer på denne, gir sensoren beskjed til en bryter om å kutte strømmen til komfyren.

 

Må komfyrvakt installeres av elektriker, og hvilke krav er det til komfyrvakt?

Komfyrvakter for fast installasjon skal monteres av elektriker. Komfyrvakter som ikke er fast tilkoblet tilfredsstiller ikke kravene i normene NEK400:2010 og NEK400:2014. Dersom du ønsker en komfyrvaktinstallasjon som tilfredsstiller dagens norm (NEK400:2010/2014) for elektriske lavspenningsinstallasjoner så må altså komfyrvakten installeres av elektriker.

 

Vi har tilbud på følgende komfyrvakter:

Komfyrvakt Mkomfy 25R er et sikkerhetsprodukt som overvåker platetoppen/ komfyren. Den har en todelt sikkerhetsfunksjon: Timerfunksjon og vakt for overtemperatur. Mkomfy består av to moduler; én komfyrvaktsensor (som monteres på vegg over komfyr) og én komfyrstikk som kobles til platetopp/ komfyr.

 

 

Komfyrvakt Mkomfy R-T 25A er et sikkerhetsprodukt som overvåker platetoppen/ komfyren, og
egner seg godt der det ikke er plass til styringsenheten bak selve komfyren. Den har en todelt sikkerhetsfunksjon: Timerfunksjon og vakt for overtemperatur. 
Mkomfy R-T er beregnet for montering i sikringsskap og består av to moduler, en komfyrvaktsensor (som monteres på vegg over komfyr) og et relé som monteres i sikringsskap.
Disse kommuniserer trådløst, og leveres unikt paret fra produsent.

Kampanjepris :Kr. 4.250,- inkl. 25% merverdiavgift

I prisen er det medregnet inntil 1,5 time montering og innjustering, inntil 20km kjøring med servicebil tur/retur, og dokumentering med samsvarserklæring.

 Her kan du laste ned kampanje plakat på komfyrvakt.

 

 

 

Design komfyrvakt SR3 med batteri sensor – FG godkjent 

GARO SR3 Oppfyller kravene i EN 50615 og NEK 400:2014, samt at den er FG godkjent. SR3 leveres som komplett sett med betjeningspanel. Strømstyringsenhet med innebygget stikkontakt. 

Slank og elegant design som passer i det moderne kjøkken, og det medfølger 10 stk fargefolier for å endre sensorens farge/design.

Kampanjepris :Kr. 4.900,- inkl. 25% merverdiavgift

I prisen er det medregnet inntil 1,5 time montering og innjustering, inntil 20km kjøring med servicebil tur/retur, og dokumentering med samsvarserklæring.

 

 

 

 

 

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.