Medlem av Norgeseliten logo

  1. Hjem
  2. Installasjon
  3. Futurehome hub og app!
  1. Hjem
  2. Installasjon
  3. Futurehome hub og app!

smarthub_system.png

Gjør hjemmet ditt smart med Futurehome hub og app!

Alle hus kan bli smarte. Det eneste du trenger er internett, strøm, en liten smarthub og en app. Smarthus dreier seg om sikkerhet, komfort og en enklere hverdag. At du i tillegg kan spare miljøet og penger gjennom lavere strømforbruk er en fin bonus. LYN Elektro AS tilbyr nå smarthusløsningen Futurehome som enkelt lar seg installere i løpet av et par timer.

Med Futurehome kan du koble alle de smarte enhetene i hjemmet ditt sammen til én smarthub. Hub'en styres med Futurehome app'en, og med et enkelt trykk kan du automatisere hjemmet ditt samt få varslinger eller alarm på hva som foregår hjemme. Last ned app'en gratis på Google Play eller App Store. 

 

Markedets mest innovative smarthus levert av LYN Elektro AS.

 

428a5021-e2db-4b0b-ba75-1b5d288a22f0.jpgFuturehome er et åpent system som kommuniserer med alle smarte produkter uansett om du kjøper dem selv eller du får dem levert av elektrikeren. Systemet baseres på Z-Wave som er en trådløs kommunikasjonsplattform. I praksis er det et lite lokalt nettverk som bruker lavenergi radiobølger til å kommunisere mellom de ulike enhetene. Dermed kan du styre alt fra lys og varme til dørlåsen, alarmsystemet, lading av elbil og kjøleskapet fra samme app. Listen over oppkoblede enheter vokser stadig, og inkluderer for eksempel løsninger innen smart lysstyring, varmestyring og ikke minst eget solcelleanlegg. 

Våre elektrikere installerer et system som du senere kan bygge på med komponenter som du kjøper selv, for eksempel smarte lyspærer, brytere, termostater, dimmere osv. Ta gjerne en titt i vår nettbutikk for å se hva vi kan tilby. Men Futurehome kommuniserer ikke bare med våre produkter og løsninger. Du kan også bygge på med andre smarte produkter som du kjøper i vanlige butikker. Her er det bare fantasien som setter grenser. 

Kort oppsummert betyr Futureome levert av LYN Elektro at du får markedets mest innovative smarthus levert av din lokale elektriker. 

Les mer om løsningen

Les mer om systemet


Oversikt og trygghet gjør at du kan skru av bekymringene

 d2c1054e-9ff5-48e6-918d-a139c607d99d.jpg

Hjemmet er et sted man skal slappe av og føle seg trygg. Med Futurehome får du full oversikt og kontroll uansett hvor du er i verden. Selv om ulykker kan skje, vil du enkelt kunne forhindre eller begrense mange av dem med et smarthus. 

Løsningen er designet for å redusere risikoen i boligen din og det er ganske befriende å vite at du får beskjed hvis noe skjer. Dette kan være varslinger om brann, vannlekkasje eller innbrudd eller om du har husket å låse døra. Alternativer for smart sikkerhet er Smart røykvarsler, Smart vannlekkasjesensor og Smart tyverialarm.

 

Les mer om sikkerhet

 

Futurehome sammen men kvalitetsprodukter fra LYN Elektro  – smartere blir det ikke

b635334f-62d8-4fb7-bdf3-f72ccb1dfe9f.jpg

Futurehome kan utmerket godt kombineres med kvalitetsprodukter fra Norgeselitens anerkjente leverandører. Som eksempel kan vi nevne smarte lysbrytere, termostater og dimmere fra Elko og Scneider. I tillegg introduserer vi nå Simon 100 som både har smartfunksjoner og er unike på design og funksjonalitet. Vi har også effektive løsninger for lys- og varmestyring som vil gi betydelig uttelling på strømforbruket. Ta kontakt med oss for mer informasjon om hva som gir optimal effekt for din bolig.

e8cef4ca-8056-4e2a-b957-bdb85a365fde.jpg

Hvordan komme i gang? 

df211132-5a67-4c5f-9c30-56578fc46b7d.png

 

Ta kontakt med LYN Elektro AS for installasjon av startpakken. Samtidig vil vi passe på å gjøre de nødvendige tilpasninger på strømnettet. Vi kan også snakke om andre smarte produkter eller løsninger som kan være aktuelt for din bolig. 

Alternativt kan du bestille Futurehome startpakke i vår nettbutikk og installere de første enhetene selv. Når du kommer så langt at noe skal gjøres på strømnettet eller i sikringsskapet tar du kontakt med oss i LYN Elektro AS

Deretter kobler du til andre smarte produkter og løsninger du har fra før eller har planer om å kjøpe. Veiledningsvideoer finner du på Youtube.

Med Norges mest innovative smarthus i kombinasjon med  fagkompetanse, er det ingen grenser for hvor smart huset ditt kan bli. Her snakker vi om fremtidens løsninger for fremtidens bolig. Bestill Futurehome startpakke i nettbutikken eller ta kontakt med oss. Lykke til!

 

 

This site uses cookies. For more information click here.