Medlem av Norgeseliten logo

 1. Hjem
 2. Installasjon
 3. Energilagring - xStorage
 1. Hjem
 2. Installasjon
 3. Energilagring - xStorage

 xStorage_home2_L.jpg

BÆREKRAFTIG BATTERILAGRING HJEMME

xStorage Home-enheten gir deg full kontroll over energibehovene dine.
Enheten gir deg muligheten til å lagre strøm når den er på sitt billigste eller fra boligens solpaneler når du er på jobb for bruk senere.
xStorage Home kan også lade elbilen din og fungerer som en pålitelig reserve ved strømavbrudd – dermed kan du fortsatt ha lysene på mens naboen leter etter stearinlysene.

Hvofor xStorage:

 • Spar penger på strømregningen
 • Grønnere energi
 • Full trygghet
 • Strømreseve ved strømbrudd

  xStorage_home3_L.jpg

xStorage HOME er et fullt integrert energilagringssystem som gjør at forbrukerne kan styre hvordan og når de bruker energi i sitt eget hjem.

Enheten er koblet til fornybare energikilder som solpaneler eller private strømforsyninger, og kan gi kundene besparelser på

strømregningen ved å lades opp når fornybar energi er tilgjengelig eller energien er billigere (f.eks. om natten), og bruke den lagrede energien når etterspørselen og kostnadene er høye. Hvis et hjem er utstyrt med solcelledrevet teknologi, betyr dette at forbrukerne kan drive boligen med ren energi lagret i xStorage HOME-systemet, og bli belønnet økonomisk for å gjøre dette ved å unngå dyre avgifter på dagtid.

Energilagringssystemet gir også forbrukerne en tilleggsløsning for å sikre at lyset aldri går – ideelt når strømnettet har høy belastning. Dessuten kan kundene også generere ytterligere inntekter ved å selge lagret energi tilbake til strømnettet når etterspørselen og kostnadene er høye.

xStorage HOME-enheten er en fabrikk-konstruert, integrert enhet, som sørger for sikkerheten og ytelsen ved lagring og distribusjon av strøm til forbrukere. Når systemet er satt opp av en sertifisert elektriker fra LYN Elektro AS, er det klart til bruk. Da gir det forbrukerne muligheten til enkelt å koble seg til og motta strøm. Det vil også ha smarttelefon tilkobling som lar forbrukere veksle mellom energikilder med et tastetrykk.

Ta kontakt med oss for gratis befaring og tilbud.

Les mer om solenergi på våre nettsider her.

 

This site uses cookies. For more information click here.