Medlem av Norgeseliten logo

  1. Hjem
  2. Du lader vel ikke elbilen med vanlig stikkontakt?

Du lader vel ikke elbilen med vanlig stikkontakt?

​Det mangler intelligente og sikre ladeløsninger til elbiler i Norge. Det mener E.ON, Europas største privateide energiselskap, som nå vil gjøre hverdagen enklere og sikrere for norske elbilister med storsatsning på ladeløsninger til elbiler i Norge.
Siden 2013 har E.ON drevet Danmarks største offentlige nettverk av ladestasjoner til elbiler. Etter å ha etablert seg som en av Nordens største leverandør av ladeinfrastruktur, og nylig ha passert en million ladninger i Danmark, retter de nå blikket mot det norske markedet.

– Vi har som mål at det skal være lett å være el-bilist. Ambisjonen er å forsyne norske elbiler med strøm gjennom sikre og intelligente hjemmeladeløsninger, sier administrerende direktør i E.ON Danmark og sjef for Mobility forretningen i Norden, Tore Harritshøj, i en pressemeldnig.

På tross av at Norge er blant landene i verden, som har kommet lengst i omstillingen fra fossilt til elektriske kjøretøy, lader hele seks av ti elbilen ulovlig gjennom vanlig stikkontakt hjemme.

– Norge er en gigant når det kommer til elbiler. Den raske utviklingen og et raskt voksende marked for elbil gir god grunn til å drive innovasjon i det norske markedet. Norske elbilister sitter i førersetet i forhold til den globale utrullingen av elbiler, men når det kommer til elbilladere og løsninger ser vi et forbedringspotensial, sier Harritshøj.

Her kan du lese mer om artikkeln på www.elsikkerhetsportalen.no

 

Date written 31.01.2018 12:37.Endret 31.01.2018 13:35.

This site uses cookies. For more information click here.